Energiatudatos házak építése: gépészeti kérdések - Pannon Építőműhely Kft.

Gépészet


Változik a világ. Régebben elegendő volt, amikor az építész bevont egy gépész szakértőt a ház tervezésekor. Ma már így nem tudunk a legmodernebb kihívásoknak megfelelni.
Mivel több egy energetikus, mint egy gépész, ha XXI. századi házról van szó? Az energetikai tanácsadó szemléletmódja holisztikus. Több tudományterület eredményeit integrálja munkája során, a projektekben több, különböző kivitelezővel kell együtt dolgoznia. Az épületgépészeti elvárások ismerete mellett a folyamat eredményének teljes, a környezetre is kiható átgondolását is képes ellátni. Így születnek azok az ingatlanok, melyet megbízóink nem csupán 10-20 évre terveznek....

Energiatudatos otthont szeretne? Milyen épületgépészeti megoldások jöhetnek szóba?

Az elsődleges cél, hogy az épületbe érkező energia ne távozzon és a lehető legnagyobb mértékben hasznosuljon. Ez az adott ház tájolása, a szigetelés vastagsága, a nyílászárók minősége valamint azt épületgépészeti rendszerek hatékonysága függvényében valósítható meg.

Vegyük sorra a közismert eszközöket! Energiatakarékos épületgépészeti megoldás lehet például a hőszivattyú, a napkollektor és a kondenzációs kazán:


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat