Generálkivitelezés - Pannon Építőműhely Kft.

Partnerség


Cégünk munkatársai vallják, hogy az igényes megvalósítás egyik fő tartó pillére a jó, partneri együttműködés. Ez a partnerség két irányban működik cégünknél: egyrészt megbízóink felé, másrészt a szakmai együttműködők felé. Mit is takar ez? Miért választják a Pannon Építőműhelyt megbízóink?

Miért választják a Pannon Építőműhelyt megbízóink?

Törekszünk arra, hogy megbízóinkkal jó partnerséget, bizalmi kapcsolatot alakítsunk ki. Ez a légkör nagy szabadságot ad a munka megvalósítása során, mely igényes és korrekt szakmai megvalósítást, fantáziadús megoldások létrejöttét teszi lehetővé.

Sok megbízónk korábban nem ismert minket személyesen, csak referenciáink és jó hírünk ad hírt arról, hogy képesek vagyunk nagyon komplex feladatoknak is megfelelni. Mégis szinte baráti együttműködés alakult ki az ingatlanok megépítése során közöttünk. Ennek az az oka, hogy mi valóban szeretjük a kihívásokat és az igényes, szép munkákat!

Nálunk a fókuszban mindvégig a legmagasabb szintű minőség, design, vagy technológia áll. Velünk megbízóink meg tudják valósítani álmaikat, hiszen tudjuk, hogyan lehet ezt megtenni, akár az építésszel, designerrel való együttműködésről, akár energetikai kérdésekről, vagy éppen a legjobb beszállítók kiválasztásáról legyen szó.

Miért ajánljuk saját szakmai kapcsolatrendszerünket?

Mert célunk az igényes megvalósítás és a zökkenőmentes munkavégzés. Az igényes épületek megalkotása során több szakterületet, partnert is bevonunk a tökéletes eredmény megvalósítása érdekében. Ezzel levesszük a jó beszállítók megtalálásának terhét megbízóink válláról:
Online árkalkuláció

Online árkalkulátor Készítsen online árkalkulációt a családi ház vagy társasház becsült építési költségeire. Nincs más dolga, mint az alapterületi adatokat megadni, ez után - a közelmúltban végzett kivitelezéseink alapján - rögtön láthatja a becsült kiviteli költséget. Árkalkulátor > >


Mit érdemes hőszigetelni?

Energiahatékonysági számítás Melyik határoló szerkezeteket lehet a leghatékonyabban hőszigetelni? Milyen nyílászárót érdemes beépíteni? Mi az egyes szerkezetek hőszigetelésének megtérülési ideje? Szolgáltatásunk segítségével meghatározható, hogy a családi ház építése során mely szerkezetek szigetelésével biztosítható a leggyorsabb megtérülés. Energiahatékonysági számítás > >


A külső falak optimális hőszigetelése

Fal hőszigetelés Milyen vastag hőszigetelést érdemes a falon elhelyezni? A családi házak építése, felújítása során jellemzően előforduló falazatok - hőszigetelés nélküli ill. hőszigetelt állapotára vonatkozó -hőátbocsájtási tényezőjét találja meg a táblázatos formában. Falazatok U értéke > >


Építőipari jogszabályok

Építési törvény Építési törvény, OTÉK
Az akadálymentes építészet követelményei, előírásai
7/2006. számú TNM rendelet az Épületek energiatanusításáról
191/2009. számú Kormányrendelet az Építőipari kivitelezésről
Építési törvények, rendeletek > >


"Épületek energiatanusítása" rendeletről

Épületek energiatanusítása Az "Épületek energiatanusításáról" szóló rendeletről közérthetően. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet háromszintű követelményrendszerének rövid bemutatása. Családi házak, társasházak építésére vonatkozó energetikai előírások.
7/2006. TNM rendelet > >


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat