Épület vezérlés - Pannon Építőműhely Kft.

Okosotthonok távoli vezérlése

A tabletek és okostelefonok elterjedése rohamos mértékben nő. Ezzel egyetemben az épületvezérlési fejlesztések is újabb és újabb vívmányokkal állnak elő, amelyeket próbálnak minél jobban a pörgős, rohanós életvitellel összehangolni. Az előrejelzések szerint 2020-ra már mintegy 26 milliárd csatlakoztatott és egymással kommunikáló készülékkel kell majd számolni.

A kényelem, a biztonság és a költségspórolás mellett a funkció energiahatékony és környezettudatos is.

Ajtót nyithatunk a nappaliból, üzenetet kapunk, ha bekapcsol a füstjelző vagy kilométerekkel távolabbról kikapcsolhatjuk az áramot, ha úgy felejtettük.  A modern érzékelőkkel ellátott áramkörök gazdaságosabbak és egyre több berendezéssel köthetők össze. Az okostelefonok fénykorukat élik, olyan komfortos életminőséget nyújtanak, amiben akárhonnan és akármikor irányíthatunk más-más eszközöket: tabletek, televíziók, zárak, háztartási cikkek, füstérzékelők, termosztátok, videókamerák, izzók - a lista szinte végtelen. alkalmazást használók például vezérelhetik a  világítást és a hőmérsékletet,  vagy megnézhetik az energiafogyasztást vizuálisan.

Az igénybe vehető alkalmazások továbbá lehetővé teszi a helyiségek vagy területek elnevezését, hozzájuk az ideális funkciók rendelhetők, valamint más-más személyekhez kapcsolt egyedi konfigurációk létrehozására is alkalmasak: azaz innovatív és kényelmes épületvezérlést érhetők el általa.Okosotthonok távoli vezérlése

Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat