3 az 1-ben szolgáltatás - Pannon Építőműhely Kft.

3 az 1-ben szolgáltatás


A Pannon Építőműhely generálkivitelezés üzletágának három tartópillére a Pontos tervezés  -  Energiahatékonyság - Építészeti kivitelezés:

1. Háztervezés

Szaktudásunkkal már a tervezés fázisában megbízóink rendelkezésére állunk, akár a tervezendő villaépület, ház energetikai tervezésével kezdene Megbízónk, akár  az építészeti tervezéssel, akár a kettővel párhuzamosan. Igényes, minőség fókuszú épület akkor jöhet létre, ha a legapróbb részletekig tökéletesen és komplexen megtervezett az épület. A XXI. századi épületek esetében ezért van szükség a legelején a jó építész mellett az energetikai szakértőre és a designerre is. Az utólagos korrigálás általában csak megalkuvások árán lehetséges, jobb inkább elorelátóan tervezni!

2. Energiahatékonyság

Az energetikai tervezés napjainkban már messze túlmutat a gépészeti tervezésen. Sőt, változik a világ, hiszen az aktív vagy passzív házakra vágyók már az energetikust keresik fel először... Mi pedig a tervezés, egyeztetés során ajánlunk korrekt, hozzáértő építészt is!

Abban a szerencsés esetben, amikor már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk az építtetőkkel, többek között részletes energiahatékonysági számítással segíthetjük az energiatakarékos házépítés folyamatát. Az építőanyagok és szerkezeti elemek kiválasztása nagyfokú körültekintést igényel.

3. Kivitelezés

Az álmokat meg kell tudni valósítani és mindezt érték- és időtálló minőségben. Számíthat szaktudásunkra és teljes beszállítói kapcsolatrendszerünkre.

Célkitűzésünk, hogy Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból - a modern kor igényeinek megfelelő - energiatakarékos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. Az építés során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására.

Online árkalkuláció

Online árkalkulátor Készítsen online árkalkulációt a családi ház vagy társasház becsült építési költségeire. Nincs más dolga, mint az alapterületi adatokat megadni, ez után - a közelmúltban végzett kivitelezéseink alapján - rögtön láthatja a becsült kiviteli költséget. Árkalkulátor > >


Mit érdemes hőszigetelni?

Energiahatékonysági számítás Melyik határoló szerkezeteket lehet a leghatékonyabban hőszigetelni? Milyen nyílászárót érdemes beépíteni? Mi az egyes szerkezetek hőszigetelésének megtérülési ideje? Szolgáltatásunk segítségével meghatározható, hogy a családi ház építése során mely szerkezetek szigetelésével biztosítható a leggyorsabb megtérülés. Energiahatékonysági számítás > >


A külső falak optimális hőszigetelése

Fal hőszigetelés Milyen vastag hőszigetelést érdemes a falon elhelyezni? A családi házak építése, felújítása során jellemzően előforduló falazatok - hőszigetelés nélküli ill. hőszigetelt állapotára vonatkozó -hőátbocsájtási tényezőjét találja meg a táblázatos formában. Falazatok U értéke > >


Építőipari jogszabályok

Építési törvény Építési törvény, OTÉK
Az akadálymentes építészet követelményei, előírásai
7/2006. számú TNM rendelet az Épületek energiatanusításáról
191/2009. számú Kormányrendelet az Építőipari kivitelezésről
Építési törvények, rendeletek > >


"Épületek energiatanusítása" rendeletről

Épületek energiatanusítása Az "Épületek energiatanusításáról" szóló rendeletről közérthetően. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet háromszintű követelményrendszerének rövid bemutatása. Családi házak, társasházak építésére vonatkozó energetikai előírások.
7/2006. TNM rendelet > >


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat