Okos házak

« Vissza a főoldalra
Az épületautomatizálás innovációi napjainkban

Nem mondunk újat azzal, hogy az épületautomatizálási megoldások jóval lassabb ütemben fejlődnek, mint az olyan, fogyasztóknak szánt termékek, mint amilyen a mobiltelefon vagy a televízió. Annak, hogy az épületautomatizálási iparág az új technológiákat nem azonnal adaptálja, főként az az oka, hogy a szakemberek először szeretnék látni, hogy az innovációk hogyan teljesítenek és bizonyítanak más területeken, és megfelelnek-e az elvárásoknak. Cikkünkben most bemutatunk három olyan technológiai trendet, melyek a hétköznapi használat után az épületautomatizálásban is terek kaptak.Részletes leírás »


Biztonság és kényelem, e kettő kell nekem

Az intelligens otthonok legnagyobb előnye, hogy minden kívánságunkat teljesítik, ha kényelemről és biztonságról van szó. És persze ne feledkezzünk meg még egy „apróságról”: az okos házak energiatakarékosságának hála sok-sok pénzt megtakaríthatunk.Részletes leírás »

Okos ember okos házban él

Ma már mindenre használjuk az „okos” jelzőt, legyen szó telefonról, TV-ről, hűtőgépről, de a házunkat is kiokosíthatjuk, ha akarjuk. És miért ne akarnánk? Hiszen a modern technológiákkal felszerelt otthonok amellett, hogy jóval kényelmesebbek, mint „butább” társaik, még a költségeken is segítenek spórolni. De mi kell ahhoz, hogy házunk intelligenciaszintje megemelkedjen?Részletes leírás »


Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat