Generálkivitelezés - - Mi építettük!

Mi építettük! Fókuszban a design...

« Vissza a főoldalra

www.pannonmuhely.hu »Generálkivitelezés » Házbemutató » Mi építettük!

A Pannon Építőműhely Kft. kivitelezésében megépült családi házat a Szép Házak magazinban A dizájn tisztelete címmel  mutatták be 2017. áprilisában. A ház elkészüléséről született alábbi beszámolónk:


Nagyon szerencsés az a helyzet, amikor a megbízóval kialakult bizalmi kapcsolat képes biztosítani a szabadságot a megvalósításban. Ennek eredményeként volt képes egy ilyen szinten komplex projekt megszületni. A fókuszban mindvégig a legmagasabb szintű design és minőség állt, ennek volt minden alárendelve.

design, építkezés

Vajon miért a mi cégünket választotta ki a tulajdonos a megvalósításhoz?

A megbízó nem állt korábban kapcsolatban a cégünkkel, és amikor felkeresett bennünket, csak korábbi projektjeink kínálhattak számára referenciát abban a vonatkozásban, hogy képesek vagyunk egy ilyen komplex feladatnak megfelelni. És persze ár érték arányát tekintve is elfogadható árat kapott cégünktől.

„A terepszintekhez igazodó épület minden irányban más arculatú, viszont a természetes anyagok hangsúlya egyöntetűen érzékelhető.”- írják az épületről a Szép Házakban.

házépítés, designházépítés, design házépítés, design 

Mik a tapasztalataink az építkezésről?

A legtöbb építkezéstől eltérően itt nem a költséghatékonyságon volt a hangsúly. Tény, hogy egyre több ilyen megrendelő jelentkezik nálunk.  Ennél az épületnél a tervezési folyamat is több éven át tartott, és rendkívül alapos volt. Így kevés kérdéses rész maradt hátra válaszra várva, és erre a néhányra is korrekt választ kaptunk a tervezőtől.

Szakmailag öröm volt  tehát együttműködni a résztvevő szakemberekkel. Egy ilyen épület esetében elengedhetetlen a designer munkája, aki ennél a háznál már  a tervezés fázisába is bekapcsolódott. A nagyon gondosan megtervezett házban örömmel lehetett a tervekkel dolgozni. Ahogy a Szép házakban olvashatjuk: „A részletekbe menő belsőépítészeti igényesség - a fafelületek természetes hatásával - már a bejáratnál előrevetíti a lakóterek otthonos légkörét.”

Milyen szakemberekkel volt szükséges még együttműködni?

Cégünk biztosította a beszállítókat (pl. a nyílászárók estében), a kor követelményeinek és a megrendelő magas igényeinek megfelelően.

Ami az energiatakarékossági szempontokat illeti, az épület a mai magas igények szerint szigetelt. A gépészeti rendszert megfelelő hőleadókkal rendelkező hőszivattyú biztosítja. Ezáltal az épület üzemeltetési költsége meglepően alacsony.

A Pannon Építőműhely Kft. komplex projekt kezelés során megrendelői számára biztosítja:

   

2018-11-02

^ Ugrás az oldal tetejére ^


További cikkek a témában: Év homlokzata 2021 ||


Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >

Hírlevél feliratkozás >>

Pályázatfigyelő >>

Épületenergetika üzletág >>


SZAVAZZON!
Mi érdekeli Önt leginkább?
Melyik témában olvasna legszívesebben cikket?

Aktív házak
Passzív házak
'Közel 0' házak
Okos házak

HÁZÉPÍTÉS KALKULÁTOR:Online házépítés kalkulátor


ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉS:Energetikai tanusítvány készítés

TÉMAAJÁNLÓ
»Zöld házak »Házbemutató »Okos házak »Fenntarthatóság »Luxus »Energiahatékonyság 

general building contractor - english
Kapcsolat