Előnyök - Energiatudatos Irodaház Program

Előnyök

Az Energiatudatos Irodaház Program jelen piaci környezetben minden résztvevőnek előnyös.

Előnyös a tulajdonosnak, mert a költséghatékony üzemeltetés versenyelőnyt biztosít számára a bérbeadás és a bevételei realizálása tekintetében.

Előnyös az üzemeltetőnek, mert naprakész információkkal rendelkezik a költségkiadásokat illetően, nyomon követhetőek számára a működési költségek, ezáltal egy állandó felügyeletet biztosít számára.

Előnyös a bérlőnek, mert személyre szabott javaslatokat kap az energia költségeinek csökkentése céljából.

Előnyös a környezetnek, mert az energiatudatos Irodaház Program nagyban támogatja környezetünk védelmét, az energia felhasználás radikális csökkentését. Kiemelten foglalkozik energiatakarékos technológiák bevezetésének lehetőségével.

A nemzetközi minősítési rendszert támogatja, pozitívan befolyásolja a felhasználói szokásokat. Kiváló eszköz az épület üzemeltetők kezében, hiszen lehetőséget biztosít a bérlők energiatudatosságra való képzésében és az általános környezetvédelmi szemlélet formálásában.

Az Energiatudatos Irodaház Program a nemzetközi minősítési szabványokkal összehasonlítva, kiemelt hangsúlyt fordít az energiaköltségek csökkentésére.

Mit nyújt Önnek az Energiatudatos Irodaház Program?

  • állandó tulajdonosi jelenlétet biztosít az üzemeltetésre vonatkozóan – online felület segítségével,
  • támogatja az értékesítési folyamatot a bérbeadás tekintetében (marketing),
  • elősegíti a költséghatékony üzemeltetést,
  • fokozza a bérlői elégedettséget – tényleges fogyasztás alapján történő elszámolás, mely azonnali megtakarítást eredményez.
Előnyök
general building contractor - english
© 2009-2024 Pannon Építőműhely kft.
Kapcsolat