A Pannon Építőműhely Kft. bemutatása

Épületenergetikai üzletág


A Pannon Építőműhely Kft. közel 20 éves szakmai tapasztalattal, független mérnöki irodaként, teljes körű energetikai tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy vállalati, intézményi és lakossági ügyfeleinket mérnöki energetikai szaktudásunkkal támogassuk a költség- és környezettudatos üzemeltetés elérésében.

Az energetikai tanácsadás során az üzemeltetés minden olyan területe vizsgálat alá kerül, amely energia megtakarítást eredményezhet. Alapszolgáltatásaink és teljes körű energiamenedzsment szolgáltatáscsomagjaink révén ügyfeleink számára jelentős energia költség megtakarításokat kutatunk fel. E megtakarítások biztosítják ügyfeleink számára a korszerűsítéseket továbbá a költséghatékonyságon túl a startra kész pályázati helyzetet is eredményezik, újabb bevételi források elérése érdekében.

Átfogó energetikai tanácsadásunk az optimális energiabeszerzéstől kezdve a fejlesztési koncepció kidolgozásán át a megvalósítás támogatásáig terjed ki, mindvégig mérnöki és gazdasági számításokkal segítve a tulajdonosi döntés meghozatalát.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) döntése értelmében cégünk akkreditált auditor szervezetként került regisztrálásra (névjegyzéki jelölés: EASZ-01-23/2016).

Szolgáltatásainkról:

Információs aloldalaink:

Energetikai Koncepció Lakossági ügyfeleinknek
Energia Kontroll Intézményi ügyfeleinknek
Energetikai tanúsítvány Irodaházaknak
Energetikai pályázatok Nagyvállalatoknak
Energetikai partnerség Gyártó cégeknek
Energia audit | ISO 50001 Hoteleknek


Referenciáink:

general building contractor - english
© 2009-2013 Pannon Építőműhely kft.
Kapcsolat