Energia audit ( EU/2012/27 ) és ISO 50001

Előnyök, akár az Energia auditot, akár az ISO 50001 szabványt választja

  • Mérnökirodánk leveszi válláról az előírásoknak való megfelelés terhét.
  • Hozzáértésünk révén nem csak a papírmunkát végezzük el, hanem valós költségmegtakarítást kutatunk fel.
  • A teljes energetikai rendszer vizsgálata megtörténik, beleértve az üzemeltetéshez és gyártás esetén a technológiához kapcsolódó tényezőket is. Az átfogó energetikai felmérések révén nyert adatok szakmailag támogatják a tulajdonosi döntést oly módon, hogy az egyes fejlesztési, korszerűsítési lehetőségeket a beruházási költség és megtérülés szempontjából összehasonlíthatóvá teszik.
  • A felmérések és elemzések révén elkészítjük az Energia auditot, mely megfelel az EU által előírt kötelező auditnak, továbbá az ISO 50001 energiairányítási rendszer bevezetése mellett megfelelő alapot biztosít az energetikai pályázatok benyújtásához is.Amennyiben az ISO 50001 mellett dönt, az energetikusi szakmai feladatok ellátása mellett biztosítjuk az ISO szabványhoz kapcsolódó támogatást is , tehát nem kell tehát két szakértő csapatot választania.
  • Mérnökirodánk további innovatív energetikai szolgáltatásokkal is áll rendelkezésére, mivel a valós idejű monitoringra is megoldást kínálunk. Energia Kontroll Rendszerünk révén a költségek folyamatos kézben tartása, az állandó tulajdonosi jelenlét biztosítása is megoldott.
Előnyök
general building contractor - english
© 2009-2013 Pannon Építőműhely kft.
Kapcsolat