Hegyvidéki Önkormányzat, TOGETHER energiahatékonysági projekt


www.pannonmuhely.hu » Panda energiamenedzsment » Hegyvidéki Önkormányzat

Okosmérés és szemléletformálás a hegyvidéki középületekben - A Pannon Épületenergetika megoldása szolgáltatja a megfelelő energetikai adatokat a szükséges elemzésekhez és intézkedésekhez. A Hegyvidéki Önkormányzat kilenc intézményében, 90 okosmérő továbbítja az energetikai adatokat, melyek az intézményekben nyilvánosan is elérhetők a projekt elvárásainak megfelelő online megjelenítő felületen.


Az Európai Unió társfinanszírozásával, a Közép-európai Transznacionális Együttműködési program (Interreg Central Europe 2014-2020 Program) keretében valósult meg a TOGETHER (TOwards a Goal of Efficiency THrough Energy Reduction, TOGETHER projekt) projekt, melynek célja a középületek energiahatékonyságának növelése, valamint a megújuló energiaforrások használatának elősegítése, ennek érdekében komplex (technológiai, pénzügyi és irányítási) megoldások kifejlesztése és tesztelése történt meg. A projektben hét közép-európai ország: Olaszország, Csehország, Szlovénia, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia vesz részt.

Magyarország részéről a Budapest Főváros XII. Kerület Hegyvidéki Önkormányzata vett részt a projektben, kilenc intézményének a bevonásával: Polgármesteri hivatal, KIMBI, Normafa és Táltos Óvoda, Budai Rajziskola, a Böszörményi út 24. és Kiss János altábornagy utca 31. szám alatti többfunkciós épület, továbbá a MOM Sport és a MOM Kulturális Központ intézmények.

A Pannon Épületenergetika munkatársai végezték az okosmérők felszerelését és biztosítják a fogyasztási adatok folyamatos meglétét és a projekt által megkívánt formában történő vizualizálását.

 

A Panda energiamenedzsment megoldás segítségével az Ön részére is megvalósítjuk az energetikai adatok

megjelenítését,  brandingelt felületen, meghatároztott design alkalmazásával.

Panda Energiamenedzsment ingyenes próbaverzió

Érdeklődése esetén kérjük, hogy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot > >

 

A TOGETHER / Együtt az energiacsökkentésért projekt keretében megvalósult megjelenítő felület

  Panda energiamenedzsment szoftver

 

  Panda energiamenedzsment szoftver

 

 

   

2021-04-21 18:24:13

^ Ugrás az oldal tetejére ^


További cikkek a témában: Megjelent a Panda energiamenedzsment || Számlamenedzsment előnyök || Mit jelent a POD azonosító? ||


Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >
general building contractor - english © 2009-2021 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat