Mit jelent a Panda energiamenedzsment az energiaszámlák kezelésében?


www.pannonmuhely.hu » Panda energiamenedzsment » Számlamenedzsment előnyök

Nem találja? Hetekig gyűjtögeti? Mi rendet rakunk számlái között!

Kötelező adatszolgáltatás egy gombnyomásra? Energiamegtakarítást segítő információ az üzemeltetésben? Jelentős munkaidő felszabadulás? - Számottevő előnyök energiaszámla kezelő szoftver használatával!


Az energiaszámlák átlátása és a fogyasztás felügyelete ezentúl egy gombnyomással megoldható azoknál a szervezeteknél, amelyek energiaszámla nyilvántartó szoftverünket veszik igénybe.  A szervezet munkatársai gyorsan jutnak jelentős mennyiségű információhoz, akár berendezéseik eddig fel nem tűnt meghibásodásról, akár helytelen üzemeltetésről, vagy éppen sürgős pályázatbeadásról legyen szó. És mindezt többletmunka nélkül! Sőt: energiaszámláik automatizált nyilvántartásával szervezetükben jelentős mennyiségű munkaidő szabadul fel, mivel az energiaszámlákkal többé nem lesz feladatuk. Számlanyilvántartó szoftverünk használatával ugyanis a számlaadatok közvetlenül cégünkhöz érkeznek.

 

Kevesebb fogyasztás automatizált számla kezeléssel

A számlaadatokat elemezzük, így ki tudjuk mutatni a működésben tapasztalt anomáliákat, melyek javításával energiaköltség megtakarításra nyílik lehetőségük. És mindehhez csupán egyetlen szoftver elégséges!

 

Több telephely energiaszámláinak automatizált kezelése

Több telephelyen történő működés esetében az energiafogyasztás átlátása eddig többnyire akadályokba ütközött az energetikus vagy más műszaki területen dolgozóknak, de a gazdasági osztályon dolgozóknak is. Ez az akadály most elhárulhat a munkatársak elől, mivel a szoftver tetszőleges számú fogyasztási hely esetén igénybe vehető. A fogyasztások így nem csak időben (akár évekre visszamenőleg), hanem a telephelyek között is összehasonlíthatóvá válnak, azaz azonnal információhoz jutnak az egyes telephelyek működtetési jellemzőiről.

Ez a lehetőség az általában több telephelyet üzemeltető önkormányzatok, kereskedelmi láncok, telekommunikációs vállalatok számára igen hatékony segítséget biztosít.

 

Kötelező adatszolgáltatás időráfordítás nélkül

A fent felsoroltakon kívül további munkaidő szabadul fel a kötelező adatszolgáltatással foglalkozó munkatársaknál is. Ezentúl ugyanis gombnyomással meg tudnak felelni adatszolgáltatási kötelezettségeiknek, mivel a szoftver évekre visszamenőleg eltárolja az energiafogyasztási adatokat. Legyen szó OSAP-ról, EMIT-ről vagy az éves szakreferensi jelentésről, a számlanyilvántartó szoftverrel ezek a kötelezettségek tulajdonképpen a szervezet aktív részvétele nélkül is elvégezhetők.

Energiaszámla menedzsment szoftverünk igénybevétele jelentős modernizálást jelent az Önök vállalata életében!

Következő cikkünkben az energetikai, korszerűsítési pályázatokhoz szükséges fogyasztási adatok automatizált összegyűjtésének lehetőségét mutatjuk be

 

Az energiamenedzsment szoftver beruházási költség nélkül biztosít megtakarítást.

Panda Energiamenedzsment ingyenes próbaverzió

Érdeklődése esetén kérjük, hogy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot > >

 

   

2021-02-16 17:55:58

^ Ugrás az oldal tetejére ^


További cikkek a témában: Fenntarthatósági kommunikáció és szemléletformálás || Megjelent a Panda energiamenedzsment || Mit jelent a POD azonosító? ||


Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >
general building contractor - english © 2009-2021 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat