Otthon Melege Program - ZFR-TH/15 pályázat - Energetikai pályázatok - KEOP - ZBR

Otthon Melege Program - ZFR-TH/15 pályázat - Miben segíthetünk?


www.pannonmuhely.hu » Energetikai pályázat támogatás

Miben tudunk segíteni a társasházak korszerűsítéséhez kapcsolódó, Otthon Melege Program - ZFR-TH/15 pályázattal kapcsolatosan?

A pályázati dokumentáció energetikai elemeinek elkészítést vállaljuk. A pályázat részeként el kell készíteni a jelenlegi, illetve korszerűsített állapotra vonatkozó energetikai tanúsítványt, illetve be kell mutatni, hogy miért az adott korszerűsítés eredményezi a legkedvezőbb megtérülést.

 Két lehetőség áll tehát a pályázók rendelkezésére. 

I. Pályázat összeállítása energetikai koncepció alapján:

  1. Elkészítjük a meglévő állapotra vonatkozó energetikai tanúsítványt
  2. Energetikai koncepció keretében mutatjuk be az egyes fejlesztési lehetőséget beruházási költségét, elérhető megtakarítást, illetve a pályázati támogatás megítélésének alapjául szolgáló CO2 megtakarítás mértékét.
  3. A Társasház a koncepció alapján kiválasztja a legkedvezőbb fejlesztést és ez alapján elkészítjük a korszerűsített állapotra vonatkozó energetikai tanúsítványt.

Az energetikai koncepció a garancia arra, hogy az adott ház vonatkozásában elérhető maximális támogatás lehívható legyen.

II. Pályázat összeállítása energetikai koncepció nélkül:

  1. Elkészítjük a meglévő állapotra vonatkozó energetikai tanúsítványt
  2. A Társasház határozza meg a pályázat műszaki tartalmát, egyben vállalja annak kockázatát, hogy az adott fejlesztés kap-e támogatást, illetve milyen mértékben. Ebben az esetben energetikai kalkulációt nem végzünk.
  3. A Társasház döntése alapján elkészítjük a korszerűsített állapotra vonatkozó energetikai tanúsítványt.

Amennyiben egy energetikai koncepció alapján határozzák meg a pályázat műszaki tartalmát, biztosan olyan opció kerül kiválasztásra, mely a támogatáshoz szükséges energetikai besorolási ugrást lehetővé teszi. Csak olyan pályázat kerül támogatásra, amely felújított állapotban eléri legalább a „C” kategóriát, vagy két kategóriát kell javulnia abban az esetben, ha a pályázatot megelőzően is elérte a „C” kategóriát.

Az energetikai tanúsításokkal kapcsolatos követelményeknek cégünk minden szempontból teljes körűen megfelel. Állunk rendelkezésükre a Pályázat dokumentáció energetikai elemeinek elkészítésére. (Bővebben a pályázati kiírásról>>)

Elérhetőségünk:

Iroda: 1118 Budapest, Rozmaring utca 8.
Tel.: +36 1 203 2710
Mobil: +36 30 790 5003
E-mail: info@pannonmuhely.hu
pannonepito@gmail.com
Web: www.pannonmuhely.hu

 

2015-02-24 13:09:09


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2024 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat