Bizonytalan időre a pályázatbenyújtások felfüggesztésre kerültek


www.pannonmuhely.hu » Épületenergetika kezdőlap » Pályázatírás

Bizonytalan időre felfüggesztették a hétfőn indult hűtőcserés pályázatot. Keddtől lehetett volna kérelmeket benyújtani a fűtéskorszerűsítési pályázatra (kódszáma ZFR-KAZ/14) ,valamint a mai naptól a homlokzati nyílászárócsere pályázatra ( kódszáma: ZBR-NY/14 ), de ez is leállt. A lebonyolító állami cég a fejlesztők és pályázók jelezte hibákra hivatkozik. A kormány összesen 3,72 milliárd forinttal támogatja, hogy energiatakarékosabbak legyenek a lakások, de azt nem tudni, hogy mikor indulnak újra a pályázatok.Az online rendszert teljeskörűen tesztelni kell – ezt válaszolta az ÉMI az MTI-nek arról, hogy mi a késés oka. A fejlesztők már dolgoznak a probléma elhárításán, azt azonban a társaság nem tudta megmondani, mikorra oldják meg a gondokat, és mikor lehet ismét pályázni. A cég mindenesetre a pályázók szíves elnézését és bocsánatát kéri.

A pályázatokkal kapcsolatos mindennemű további információról, a benyújtások kezdeti időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket, hogy minden pályázó kellő időben részesülhessen a pályázata benyújtásához szükséges tudnivalókról. A tájékoztatások, közlemények a portálokon, az nfm.gov.hu és www.emi.hu honlapokon is megjelenésre kerülnek.

------------------------------

A Pannon Építőműhely Kft. mérnöki-energetikusi tanácsadással támogatja az energetikai pályázatok elkészítését. Amennyiben Ön is tervezi a pályázati támogatás igénybevételét az alábbi email címen jelezze felénk: palyazat@pannonmuhely.hu.

2014-10-28 14:39:07


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2020 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat
Szerző: | Weblapkészítés