Pályázati dokumentáció. Megtakarításokból pályázati előkészületek?


www.pannonmuhely.hu » Energetikai pályázat támogatás

Mi kell ahhoz, hogy sikeresen induljon pályázati kiírásokon?A pályázati dokumentációról

Az energetikai pályázatok elkészítése során - akár a KEOP, akár a ZBR pályázati rendszerben - a folyamatot mérnöki-energetikusi munkánkkal támogatjuk oly módon, hogy a pályázati dokumentáció energetikai mellékleteit teljes körűen összeállítjuk, valamint elkészítjük az épületek energetikai tanúsítványát. Munkatársaink jogosultsággal rendelkeznek a KEOP 4.2.0/A - Helyi hő- és hűtési energiaigény kielégítése megújuló energiaforrásokkal - konstrukció igénybevételéhez szükséges jogosultsággal is.
A pályázati dokumentáció teljes körű összeállítását pályázatíró partner cégünkkel vagy az Ügyfél által megjelölt pályázatíró céggel karöltve végezzük el. Egyes esetekben teljes projektmenedzsmentet vállalunk, így Önnek csupán csak a legszükségesebb mértékben szükséges erőforrást biztosítani a folyamathoz.

Mi szükséges a sikeres pályázatokhoz?

Cégünk az alapvizsgálatoktól a pályázati leadásig végigkíséri ügyfeleit és biztosítja a pályázati startra kész állapotot, mely más pályázókhoz képest 2-3 hónap előnyt jelent. Azaz, mivel  az Energetikai Koncepciónak köszönhetően az adatok döntő többsége folyamatosan rendelkezésre áll, az energetikai és pénzügyi lehetőségek vizsgálata jóval a pályázat kiírását megelőzően megkezdődhet. Így a pályázatok elkészítésének határideje minimálisra csökkenthető, és ez lehetővé teszi már a kiírás napján történő beadást!

A Pannon Épületenergetika által összeállított Energetikai Koncepció>> tehát a pályázatokhoz szükséges tanulmányok elkészüléséhez is szükséges. A koncepcióban konkrét adatokkal elemezzük a beruházási költségeket, megtérülési időket és a megtakarítások mértékét. A 6 modulból álló koncepció kidolgozása révén a legrövidebb megtérülési idők ismeretében megalkothatóvá válik a pályázók energetikai stratégiája. Az energetikai számítások elvégzése révén pedig elkészülnek a megvalósíthatósági tanulmányok.

Megtakarításokból pályázati előkészületek?

Az általunk felkutatott - fogyasztástól és energiaszolgáltatótól független – energiaköltség megtakarítások lefedhetik teljes körű szolgáltatáscsomagjaink bekerülési költségét is! Így a további költségmegtakarításon túl finanszírozási lehetőséget is teremtenek fejlesztésekhez. A munkánk eredményeként megalkotható tanulmányok pedig a sikeres pályázati részvétel alapját jelentik.
Sikeres pályázatban előkészületként elszámolhatók a cégünk által végzett energetikai munkák.

Lakossági érdeklődőknek készült információs oldal>>

Intézményi körnek készült információs oldal>>

Hoteleknek készült információs oldal>>

Projektbemutatók>>

Aktuális pályázati kiírások>>

Iratkozzon fel hírlevelünkre itt>>, hogyérdeklődési, tevékenységi körének megfelelően, és a létesítmények szerint csoportosítva tájékoztathassuk az aktuális pályázatokról!

2014-09-15 16:00:45


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2021 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat