ÚSZT TEF 2013 - Új Széchenyi Terv - Társasházak Energetikai Felújítása Alprogram lezárás


www.pannonmuhely.hu » Épületenergetika kezdőlap » Pályázatírás

Az NFM közleménye szerint 2 napra nyílt meg a ÚSZT TEF 2013 - Új Széchenyi Terv - Társasházak Energetikai Felújítása Alprogram, ezen 2 nap alatt a pályázatra szánt összeg értékeében beérkezek a pályázati kérelmek. Ismét bebizonyosodott, hogy a pályázatok leadására biztosított rövid határidők csak a teljes mértékben előkészített, engedélyezett projektek esetében teszik lehetővé az eredményes pályázati munkát.Tekintettel, hogy az Új Széchenyi Terv Társasházak Energetikai Felújítása Alprogramjára beérkezett, összesített igények lefedik a meghirdetett támogatási keretet, a kiíró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2013. augusztus 16-án felfüggeszti ezen pályázati konstrukciót, de a 2013. augusztus 21-én 00:00 óráig postára adott pályázatok még feldolgozásra kerülnek.

Az energetikai pályázat célját korábbi cikkünkből ismerheti meg: ÚSZT TEF 2013 - Új Széchenyi Terv - Társasházak Energetikai Felújítása Alprogram

A tárca közleménye alapján várhatóan ősszel kezdödik a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia társadalmi vitája, amely alapján egy széleskörű épületenergetikai program meghirdetése várható.

A közlemény szerint ebben a téglaépítésű társasházak támogatása is fontos szerepet kap majd.

------------------------------

A Pannon Építőműhely Kft. mérnöki-energetikusi tanácsadással támogatja az energetikai pályázatok elkészítését. Amennyiben Ön is tervezi a pályázati támogatás igénybevételét az alábbi email címen jelezze felénk: palyazat@pannonmuhely.hu. A pályázat kiírásáról és az igénybevétel feltételeiről tájékoztatni fogjuk.

2013-08-17 16:23:24


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2020 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat
Szerző: | Weblapkészítés