KEOP pályázati regisztráció


www.pannonmuhely.hu » Épületenergetika kezdőlap » Pályázatírás

Pontosítás az épületenergetikai fejlesztéseket és közvilágítás energiatakarékos átalakítását támogató kiírások regisztrációs folyamatához

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pontosítja az Új Széchenyi Terv keretében 2012. december 12-én megjelent az „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című (KEOP-2012-5.5.0/A kódszámú), illetve az „Épületenergetikai fejlesztések megújuló energiaforrás hasznosítással kombinálva” című (KEOP-2012-5.5.0/B kódszámú) pályázatok regisztrációs folyamatát.Forrás: nfu.hu 2012. december 14.

A pályázati konstrukciók mellékleteként megtalálható „Előzetes Regisztrációs Adatlap” című dokumentum tájékoztató jelleggel került a pályázati csomagba. Az előzetes regisztrációt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség weboldalán lehet a későbbiekben megtenni. Az „Előzetes Regisztrációs Adatlap” letöltési helyéről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség közlemény útján tájékoztatja a pályázókat.

A pályázók részéről postai úton megküldött, vagy személyesen benyújtott regisztrációs adatlapok alapján regisztrációs szám nem igényelhető.

------------------------------

A Pannon Építőműhely Kft. mérnöki-energetikusi tanácsadással támogatja az energetikai pályázatok elkészítését. Amennyiben Ön is tervezi a pályázati támogatás igénybevételét az alábbi email címen jelezze felénk: palyazat@pannonmuhely.hu.

2013-01-03 20:40:27


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2020 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat
Szerző: | Weblapkészítés