VEKOP-5.1.1-16 – Vállalkozásoknak!


www.pannonmuhely.hu » Épületenergetika kezdőlap » Pályázatírás

Felhívás neve: Vállalkozások épületenergetikai fejlesztései, valamint helyi hő- és villamosenergia-igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal a közép-magyarországi régióban. Keretösszeg:  5,88 Mrd Ft
Felhívás módja: standard/egyszerűsített
Meghirdetés tervezett ideje: 2016. június

A kiírás az energiahatékonyság, az intelligens energiahasználat és a megújuló energiák felhasználásának támogatásáról szóló 5. prioritás keretén belül található.

A VEKOP-ról:

A Széchenyi 2020 tíz operatív programjából a Közép-Magyarországi Régió fejlesztését célzó VEKOP speciális helyzetűnek tekinthető, mivel Magyarország egyetlen “fejlettebb” régiójának további növekedését szolgálja. Ezen felül a régión belül megtalálható fejlettségbeli különbségek csökkenését is hivatott biztosítani.

A megvalósuló fejlesztések révén a társadalmi-gazdasági egyenlőtlenségek mérséklődése, a kutatási kapacitás, illetve a kkv-k versenyképességének és energiahatékonyságának növelése a cél.  Eredményként a munkahelyteremtés és a hátrányos helyzetű városi területek újjászületése is várható.

--------------------------------- 

A Pannon Építőműhely Kft. mérnöki-energetikusi tanácsadással támogatja az energetikai pályázatok elkészítését. Amennyiben Ön is tervezi a pályázati támogatás igénybevételét az alábbi email címen jelezze felénk: palyazat@pannonmuhely.hu.


 

2016-05-23 11:34:42


Megosztás

Itt iratkozhat fel hírlevelünkre > > >


general building contractor - english © 2009-2020 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat
Szerző: | Weblapkészítés