Nem szeretne lemaradni a következő pályázatról? - Energetikai megoldások - Energetikai tanácsadás

ENERGETIKAI KÉRDÉSEK - ENERGETIKAI TANÁCSADÁS


Nem szeretne lemaradni a következő pályázatról?

Járt már úgy, hogy egy olyan pályázati kiírással találkozott, amelyet jó eséllyel elnyerhetett volna, ha a beadandó igazolások, tanúsítványok már készen állnak beadási határidő előtt? Úszott már el így egy kiváló lehetőség?

A sikeres pályázat mindig jó döntés eredménye. Hogyan dönthet Ön jól?

Jó döntés = valós információszerzés + tudatos tervezés + a megfelelő források kiválasztása

Miért érdemes a Pannon Épületenergetikához fordulni pályázati ügyekben is?

 • A pályázatok elkészítésének határideje minimálisra csökkenthető, hiszen Energetikai partnerség programunknak köszönhetően az adatok többsége rendelkezésre áll
 • A pályázati dokumentáció energetikai mellékletei mellett elkészítjük az épületek energetikai tanúsítványát is
 • Munkatársaink jogosultsággal rendelkeznek a KEOP 4.2.0/A - Helyi hő- és hűtési energiaigény kielégítése megújuló energiaforrásokkal - pályázat beadásáhozszükséges jogosultsággal is
 • A teljes pályázati projektmenedzsmentet bonyolítását is vállaljuk, így Önnek csupán csak a legszükségesebb mértékben szükséges erőforrást biztosítani a folyamathoz
 • A mintegy 800 épület vonatkozásában elvégett energetikai audit és a több, mint 300 épületen elvégzett energetikai tanúsító munkánk garantálja Önnek a hatékony és szakszerű munkavégzést
 • Több munkatársunk is foglalkozik az épületek energetikai felmérésével és besorolásával, ezért az energetikai koncepciót és tanúsítványt gyorsan és kedvező áron tudjuk az Ön részére elkészíteni.
 • Energetikai partnerség programunk keretében a megrendelt tevékenységeket csomagáron biztosítjuk, hiszen az Energetikai koncepcióban során végzett felméréseket és megállapításokat hatékonyan fel tudjuk használni az energetikai tanúsítvány és a pályázatok készítése során.
 • További együttműködést biztosítunk annak érdekében, hogy Ön valóban tudatos energiamenedzsmenttel rendelkezzen.

Miért érdemes az energetikai tanúsítványt a Pannon Épületenergetikánál készíttetni?

 • Az energetikai tanúsítvány készítése során végzett felmérés és adatgyűjtés megfelelő alapját képezheti a pályázatok energetikai mellékletének, így gyorsabban és kedvezőbb áron tudjuk biztosítani az energetikai pályázatok támogatását.
 • A hazai és uniós finanszírozású energetikai pályázatok - pl.: KEOP, ZBR - igénybevételének elengedhetetlen feltétele az energetikai tanúsítás megléte. Az energetikai korszerűsítés utáni állapotra minimum követelmény a "C – Követelménynek megfelelő" állapot elérése vagy egyéb konkrét megtakarítási elvárások kerülnek meghatározásra. Hogy érheti el leggazdaságosabban a kívánt állapotot? Energetikia koncepciónk választ ad a kérdésre.
 • Megismeri épülete megfelelő üzemeltetéssel elvárható energiaszintjét, így képes lesz energiatudatos döntések meghozatalára.
 • Rövid és hosszútávon ütemezheti a szükséges építészeti és gépészeti korszerűsítéseket, pontos ismeretek birtokában figyelheti a pályázati kiírásokat.
 • A hazai és uniós finanszírozású energetikai pályázatok - pl.: KEOP, ZBR - igénybevételének elengedhetetlen feltétele az energetikai tanúsítás megléte. Az energetikai korszerűsítés utáni állapotra minimum követelmény a "C – Követelménynek megfelelő" állapot elérése.
 • Abban az esetben, ha az épület nem teljesíti a követelményértékeket, a tanúsítónak javaslatot kell tennie a szükséges energia-megtakarítást eredményező, ill. energiahatékonyságot növelő intézkedésekre.
 • Vajon az Ön ingatlana megfelel az energetikai tanúsítványt szabályzó 7/2006. TNM rendeletben előírt minimum követelményeknek?

Tudatos Energiamenedzsment =
tanúsítvány + fejlesztési koncepció +energiakontroll rendszer + partneri együttműködés


További információ


Energetikai partnerség - Mi a lényege? > >
Energetikai tanúsítványról bővebben > >
Teljeskörű energetikai tanácsadás 6 modul alapján > >
general building contractor - english © 2009-2024 Pannon Építőműhely kft. Kapcsolat