Energiatakarékos házak kivitelezése


Tisztelt Érdeklődő!

A Pannon Építőműhely Kft. fő tevékenysége az építőipari generálkivitelezés. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk energiatakarékos családi házak építése, valamint társasházak és kereskedelmi ingatlanok kivitelezése során. Megrendelőink igénye szerint vállaljuk ezen ingatlanok szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotú építését. Generálkivitelezői és építésszervezési tevékenységünket elsősorban Budapest budai kerületeiben, valamint a budakörnyéki régióban (Budaörs, Biatorbágy, Telki, stb.) végezzük.

Célkitűzésünk, hogy Megrendelőink részére korszerű építőanyagokból - a modern kor igényeinek megfelelő - energiatakarékos épületek gazdaságos kivitelezését biztosítsuk. A családi ház, társasház építése során készen állunk a legújabb technológiák alkalmazására. Optimális esetben már a tervezés fázisában kapcsolatba kerülhetünk Megrendelőinkkel, így többek között részletes energiahatékonysági számítással segíthetjük az energiatakarékos házépítés folyamatát, a megfelelő szerkezeti elemek kiválasztását.

A családi ház tervezése, építése közben tapasztalhatjuk meg, hogy az építőanyagok és szerkezeti elemek kíválasztása nagyfokú körültekintést igényel. Honlapunkkal segítséget kívánunk nyújtani leendő építtetőinknek, hogy napjaink korszerű, energiatakarékos építőanyagait, technológiáit megismerhessék. Szívesen állunk rendelkezésére, ha valamely építőanyagra vonatkozóan részletesebb információra lenne szüksége.

Várjuk megkeresését, amennyiben a ház építése elött előzetesen tájékozódni szeretne, vagy ha az ingatlan kivitelezésére munkanemekre bontott, részletes árajánlatot kíván készíttetni.

Bizalmát előre is köszönöm.

Lengyel Ágoston
építészmérnök


Budai és budakörnyéki ingatlanok generálkivitelezése


Online árkalkulátor

Házépítés kalkulátor Készítsen online árkalkulációt a családi ház vagy társasház becsült építési költségeire. Nincs más dolga, mint az alapterületi adatokat megadni, ez után - a közelmúltban végzett kivitelezéseink alapján - rögtön látható a becsült kiviteli költség.    Házépítés kalkulátor > >


Mit érdemes hőszigetelni?

Energiahatékonysági számítás Melyik határoló szerkezeteket lehet a ház építése, felújítása során a leghatékonyabban hőszigetelni? Milyen nyílászárót érdemes beépíteni? Mi az egyes szerkezetek hőszigetelésének megtérülési ideje? Szolgáltatásunk segítségével meghatározható, hogy a családi ház építése folyamán mely szerkezetek szigetelésével biztosítható a leggyorsabb megtérülés.    Energiahatékonysági számítás > >


A külső falak optimális hőszigetelése

Fal hőszigetelés Milyen vastag hőszigetelést érdemes a falon elhelyezni? Itt a családi házak építése, felújítása során jellemzően előforduló falazatok - hőszigetelés nélküli ill. hőszigetelt állapotára vonatkozó - hőátbocsátási tényezője található meg táblázatos formában.    Falazatok U értéke > >


Építőipari jogszabályok

Építési törvény Építési törvény, OTÉK
Az akadálymentes építészet követelményei, előírásai
7/2006. számú TNM rendelet az Épületek energiatanúsításáról
191/2009. számú Kormányrendelet az Építőipari kivitelezésről
Építési törvények, rendeletek > >


"Épületek energiatanúsítása" rendeletről

Épületek energiatanusítása Az "Épületek energiatanúsításáról" szóló rendeletről közérthetően. A 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet háromszintű követelményrendszerének rövid bemutatása. Családi házak, társasházak építésére vonatkozó energetikai előírások, javaslatok.
7/2006. TNM rendelet > >Energetikai tanácsadásEnergiatakarékos épületek


Energiahatékonysági számítás
Hőszigetelés - Hőtechnika
Korszerű falazatok
Szellőzéstechnika

Letöltések:

Fa épületszerkezetek
Pincefal hőszigetelés
Hőszigetelt szivárgó
Zöld szerkezetek
A szolár építészetReferencia kivitelezések:
Családi ház, társasház
építés a budai régióbanEnergetikai tanúsítvány

general building contractor - english
© 2009-2013 Pannon Építőműhely kft.
Keresés